Snörvel, huvudvärk och Triffider.

Vilken underbar morgon, vaknar med skallebank och snörvel (och en smula feber). Tog två alvedon (smygreklam?) Och sedan slocknade igen och vaknade vid kvart i ett. Väl spenderad förmiddag det där, och särskillt mycket bättre känner jag mig inte. Hade varit skönt om man kunnat snabba upp tiden fram tills man måde bra igen (film på temat: Click). Förhoppningsvis så är det snabbt över.

Häromdagen så kastade jag en blick på mina chilis på fönsterbrädet, det såg ut som om dom i ren desperation pressade sig mot fönstret och ljuset och friheten där utanför. Elak fan som man är (jag tycker jag kan ta mig lite friheter, dom får ändå mat och husrum av mig) så vände jag på krukan så att dom tittade in mot rummet istället. Nån timme senare var jag och tittade till dem igen, då stod dom där vända mot fönstret igen. Spralliga rackare måste jag säga. Jag ställde mig och stirrade på dem en stund för att se om det, med blotta ögat, gick att se om dom rörde sig. Det enda det resulterade i var torra ögon (blinkar man så kanske man missar något) Fram med gammal webkamera, lite sökande efter lämplig mjukvara. och efter att ha tagit en bild i minuten på plantorna i några dagar, så har vi resultatet nedan.

Jag kollade på odla.nu, dom hade inte triffider till salu där, nån som vet var man kan hitta sådana?

Det kommer iallafall en remake på den gamla tvserien “The Day of the Triffids”, ska bli kul :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *