Vill du veta vad är det som gör en RELATION bra eller dålig?

Stod det på ett papper som damp ner i brevlådan igår… Och det ska ju inte förnekas, det vill man ju veta (jag är inte världsbäst på grammatik förresten, borde det inte heta: Vill du veta vad det är, och inte: Vill du veta vad är det? Samt särskrivningar i frågorna, nåja… jag tyckte att trovärdigheten sjönk rejält redan där).

Det visar sig att detta är ett gratis personlighetstest från Scientologerna, Oxford Capacity Analysis kallar dom det. Efter lite googling så visar det sig att det här testet antagligen ger ett sämre resultat i att fastställa min personlighet än horoskopet i Aftonbladet, och att det kvittar hur bra resultat man än får, så är det fel på personlighetet och man måste köpa böcker av dem innan det är för sent. Jag skulle gärna för skojs skull skicka in testet bara för att höra vad dom säger, men man måste uppge namn, adress och telefonnummer samt måste träffa dem för att få “analysen”. Enligt artikel i sydsvenskan häromdagen så verkar de vara näst intill omöjliga att bli av med om man råkat ge dem sina kontaktuppgifter.

Nu ska jag inte sitta här och dömma ut scientologin rakt upp och ner, om det är någon som verkligen kan bli hjälpt av detta så är det ju bra, men med tanke på vad man läst om dem så gör man nog rätt i att vara försiktig.

Dessutom, om jag fått välja en sci-fi författare till att starta en religion, så hade det nog blivit Douglas Adams.

Oj, ett så här seriöst inlägg har jag nog aldrig skrivit innan :)

2 thoughts on “Vill du veta vad är det som gör en RELATION bra eller dålig?”

  1. Tycker du gör helt rätt i att såga den här sk religionen. Kan de inte ens stava så har de ju verkligen inget berättigande och att de sedan verkar vara totalt oseriösa i övrigt gör ju inte saken särskilt mycket bättre! /Fredde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *