Förlovning och lite utflykt

Tina skriver det redan så bra, gå till Tinas blogg för årets scoop :)

Vi var en liten runda längst kusten, vi hamnade vid Barsebäcks hamn (Inget var vad jag såg självlysande, så där var nog ingen radioaktivitet), glass hade dom där.

brsbckshmn
Das Boot

Fullt med fina båtar överallt, kan inte mycket om dom (jag tycker att en båt ska vara stor, ha mer än en bar och man ska kunna ha bilen med sig). Jag kan inget om bilar heller, men jag har lite lättare för att relatera till saker som faktiskt (för det mesta) stannar när man bromsar och svänger åt det håll man styr (jag vill dit jag vill, inte dit vinden blåser).

Das Auto
Das Auto

Hmm… jag verkar ha en förkärlek till röda bilar (och Tina :)) Det var iallafall en fantastisk 12 juli, med en fantastisk början på dagen (00.01, då satt ringen där).

One thought on “Förlovning och lite utflykt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *