Här tar vi det kallt.

Jag läste att man skulle sänka temperaturen för chilisarna lite för att de skulle då bli lite mer buskiga. Vi får se om det gör någon skillnad nu då, har varit svalt ute, krånglande fjärrvärme inne, så de senaste dagarna har de bara haft en 14 – 16 grader i fönstret. Filmen avslöjar iallafall att det inte växer så mycket på höjden. Lite blommor har dock dykt upp.  Plantan i förgrunden spelas av en Jalapeno (som jag misstänker är en annan sort och jag har skrivit fel på krukan när jag planterade om), till höger om denna en reslig Cayenne. Direkt bakom klockan hittar vi en Jalapeno som jag är säker på är en Jalapeno. Till vänster om klockan skymtas en Habanero Lemon som på grund av dålig prestation under castingen fick en dålig plats (den rör ju sig knappt, bara står där och står, dom andra gör ju en ansats iallafall) .

Jag förväntar mig ingen oscar för för bästa foto (möjligtvis bästa regi: Så… stå där… gör det ni brukar göra, och fortsätt med det).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *