Mutant ninja… chili?

Dalmore, single highland malt

Nu var det ju egentligen inte ovan gyllene droppar det skulle handla om, men när jag riggade ljuset för att plåta så tog jag mig en liten pinne (jag fyller år idag, så jag förtjänar det), och glaset kom i vägen.

Jo…  jag blev lite förundrad när jag rotade igenom min lilla capsaicindjungel i jakt på mogna heta frukter.

Gammastrålning? bett av radioaktiv sorgmygga?

Uppvuxen som man är med spindelmannen, hulken och allehanda science-fiction så kan man ju bli lite misstänksam. Men Barsebäck ligger lite för långt bort för att jag ska kunna skylla på strålning och sist jag kollade så gick det inte några högspänningskablar över huset. Vad jag vet så har jag inget kemiskt eller radioaktivt avfall i trädgården (jag har nog glömt att rengöra grillen efter att säsongen var slut, så vad där händer i den vågar jag inte gissa på).

Dubbel glädje

 Dubbelcayenne, undrar om den är dubbelt så het också.

One thought on “Mutant ninja… chili?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *