Ont om plats är det gott om…

… i mitt fönster. Och mindre lär det bli när jag planterat om i större kruka igen. Har just nu 6 plantor  i fönstret (och runt 20 stycken till strategiskt utplacerade  i huset) som slåss om ljuset.  Lyckligtvis ska jag snart börja sprida ut ett gäng av dem bland vänner och kollegor. Får nog investera i ett växthus till nästa år.

Var iväg på tjänsteresa i en vecka på Malta och fick bekräftat att en chili kan se väldigt ledsen ut utan att ta skada. Kolla in filmen (ca 3 minuter lång, men där är ett par veckors växande)

Just det… Malta ja… får ju ha med en liten bild därifrån också:

En sån söt liten gynnare.

 

Svårplåtad liten rackare, men till sists gav den upp och satt still.

One thought on “Ont om plats är det gott om…”

  1. Jo såna krabater såg jag också en del av när jag var på Malta, de är jättefina men snabba som attan ;-)
    Hoppas du hade det skönt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *